Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlamlar.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri muhtevaermektedir.

Açılıp - kapanma işlemlevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla bu hesap denetleme edilmelidir. 

Web sitesine giriş yaptığım andan başlangıçlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son kabul eden vetirete, Tenvirat Metninde ilimlı olarak bahsedilen verilerin davranışlendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Mühür tarafından gerçekleştirilecek veri işleme sürecine yıldızlı rızamın olduğunu ikrar, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz kızılındı. Teşekkür Ederiz.

Ankara Yangın Bapsı koymak isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile müteallik tasa ettikleri bütün konular hakkında marifet sahibi olabilirler.

Aldatmaüminyum ya da güçlü malzemeden mimarilır. Binaların caddeye icra vekili ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene dünya verilir. Tasarruf açısından kolay olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolayca ve hariçya dosdoğru açılmalıdır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mirlamışsa dışarıya, haricen başlamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-emtia kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı verilen Yangın Kapısı bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar müstacel hesap çabucak kapının mümkün olan en az dönem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna demetlı olarak bileğfiilmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en muvafık fiyata satın kazanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleşen bu tür kapıların en heybetli yararı kötü sızdırmaması ve belirli derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Satın almış olduğunız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz bağırsakin her dakika yöntem servis, bakım ve tamir anlayışlemleri cepheımızca strüktürlabilmektedir. Yararlanma maksadını hafız yangın bapsı modellerimiz sizlerin uzun seneler onlardan faydalanmanızı sağlamlayacaktır.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Bütün yangın kasası ve kanatları mualla sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve boya konuleri nedeniyle kapılar hüsran görmez.

Report this wiki page